Наставники привітали членів Молодіжної поліцейської академії з випуском

Новини «Академії поліції»

Колектив Запорізького центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС долучився до урочистостей з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам Запорізького академічного ліцею № 23.

Директор центру Микола Назаренко привітав випускників із закінченням навчання та побажав підкорення нових вершин знань всім тим, хто надалі бажає отримати вищу освіту, зустрічати на життєвому шляху добрих і надійних друзів та досягати омріяної мети. Враховуючи, що на цьому етапі найбільш важливим питанням є вибір професії, яка визначить подальшу долю, він висловив надію, що хтось із нинішніх випускників обере професію поліцейського.

Представники ДДУВС розповіли про спеціальності, інститути та факультети Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Акцентували на особливостях цьогорічної вступної кампанії до ЗВО МВС України.

Наприкінці зустрічі випускники переглянули презентаційний відеоролик про заклад освіти та отримали від гостей профорієнтаційну продукцію.

Вчителі та учні ліцею, які є членами обласної молодіжної організації «Молодіжна поліцейська академія», подякували представникам центру за привітання та висловили надію на подальшу плідну співпрацю у галузі правового виховання молоді.

 

 


289