Відділення міжнародних зв’язків повідомляє про відкриті конкурси програми Erasmus+. 

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Проєкти на організацію мобільності у сферах професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти (Mobility of learners and staff in VET). Дедлайн подачі заявки: 19 жовтня 2022.  

Віртуальні обміни у сфері вищої освіти та молоді (Virtual exchanges in the field higher education and youth). Проєкт дає можливість отримати доступ до високоякісної міжнародної та міжкультурної освіти (як формальної, так і неформальної). Дедлайн: 19 жовтня 2022.  

Альянси для інновації (Alliances for Innovation). Проєкт сприяє стимулюванню інновацій через співпрацю та потік знань між вищою освітою, професійною освітою та навчанням (як початковим, так і безперервним). Дедлайн: 15 вересня 2022.  

Центри професійної майстерності (Centres of Vocational Excellence). Проєкт надає можливості для навчання молоді, постійного підвищення кваліфікації дорослих через гнучку та своєчасну пропозицію навчання відповідно до потреб ринку праці в контексті зеленого та цифрового переходу. Дедлайн: 7 вересня 2022. 

Відкриті конкурси програми HORIZON

ЕФЕКТИВНА БОРОТЬБА ІЗ НЕЗАКОННИМ ВИРОБНИЦТВОМ ТА ОБІГОМ НАРКОТИКІВ HORIZON-CL3-2022-FCT-01-06

Проєкт спрямовано на отримання вичерпної повної розвідувальної картини цього виду злочинів. Заходи, запропоновані в рамках цієї теми, мають збалансовано розглядати як соціальні, так і технологічні аспекти торгівлі наркотиками та їх виробництва, зважаючи на застосовне законодавство та основні права. Хоча взаємодія між постачальниками та клієнтами відносно добре вивчена та зрозуміла, існує потреба в інноваційних підходах, спрямованих на покращення обмежених на даний момент знань про суб’єктів та механізмів, задіяних у цій торгівлі за межами фази розподілу/продажу в ланцюжку торгівлі наркотиками. Прогалини в знаннях також зберігаються щодо ступеня участі традиційної організованої злочинності в торгівлі незаконними наркотиками в даркнеті. Крім того, існують прогалини в знаннях про фінансові потоки, пов’язані з прибутками від ринкових платформ даркнет. Дедлайн: 23 листопада 2022.

 


276