У ДДУВС серед курсантів влаштували конкурс патріотичних пісень у… бомбосховищі!

Новини університету

Навчання в умовах воєнного стану внесло свої корективи у звичне життя курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, проте вони вірять у перемогу та не втомлюються підбадьорювати один одного. Так, нещодавно на 2 курсі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції влаштували конкурс українських патріотичних пісень у бомбосховищі!

Саме так: час, який майбутні правоохоронці проводять в укритті, бо змушені ховатися від можливих прильотів російських ракет, не проходить даремно. 160 хлопців та дівчат влаштували справжній музичний батл під час однієї з повітряних тривог.

У рамках конкурсу пролунали відомі українські хіти: «Без бою», «Ой у лузі червона калина», «Біля тополі» тощо.

Атмосфера виконання популярних українських пісень під акомпанемент гітари привернула увагу всіх небайдужих, як товаришів-курсантів, так і офіцерів. До того ж, як зазначали безпосередньо курсанти, під час таких заходів у кожному лише міцнішає незламність духу та віра у щасливе, світле майбутнє.

Курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Галицький грає на гітарі уже 8 років. Розповідає: такі заходи особливо підбадьорюють.

«Особисто я брав безпосередню участь у конкурсі та щиро вболівав за своїх колег. Сьогодні ми всі, наші друзі та рідні опинилися у досить складній ситуації, але не варто занепадати духом. Ми всіляко маємо зміцнювати наш патріотизм, а також підтримувати один одного. Кожен із нас має віддавати частинку себе, роблячи свою справу. Тільки так ми ще більше наблизимося до бажаної Перемоги!», – зазначив курсант.

 


326