Психологічна та юридична допомога родинам осіб, зниклих безвісти: у ДДУВС визначено новий вектор розвитку!

Новини університету

Робоча зустріч, що відкрила нові напрями співпраці, сьогодні відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Так, із робочим візитом заклад відвідали Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко, радник-уповноважена Президента з питань забезпечення прав захисників України – голова Консультативної ради з питань забезпечення прав і свобод захисників України Альона Вербицька, а також начальник відділу репатріаційних заходів Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України полковник Михайло Котелевський та регіональна представниця Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Алла Макух.

Перспективи реалізації спільних ініціатив обговорювали з ректором полковником поліції Андрієм Фоменком.

У рамках зустрічі приділили увагу питанням внутрішньо переміщених осіб. Зокрема очільник закладу зазначив про потужні можливості університету, який з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України прийняв велику кількість переселенців з Луганської та Донецької областей, забезпечивши комфортне та безпечне проживання.

За результатами робочої зустрічі передбачається відкриття на базі ДДУВС спеціального центру для надання безкоштовних психологічних та юридичних консультацій родинам осіб, зниклих безвісти.

Під час візиту ректор Андрій Фоменко вручив гостям закладу ювілейні медалі «55 років ДДУВС».

 

 


396