У ДДУВС відзначили День Української Державності

Новини університету

З нагоди державного свята у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи.

У конференц-залі зібралися керівництво, працівники та курсанти закладу освіти. Розпочався урочистий захід виконанням Державного Гімну.

З привітальним словом до колег та курсантів звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко. Він зазначив, що у сучасних реаліях, відзначення Дня Державності є актуальним, як ніколи, бо нині вся країна стала на захист свободи та незалежності. Також додав, що тисячолітня історія нашої держави має продовжуватися попри все.

«Зараз, коли існує пряма загроза денаціоналізації, втрати державної незалежності та потрапляння у сферу впливу іншої держави, ми не можемо зламатися. Ми повинні берегти єдність, працювати разом на Перемогу, на захист своєї незалежності. Ми маємо орієнтуватися на досягнення європейських цінностей, самовіддано опановувати навчання, здобувати навички та вміння, щоб у майбутньому кожен із вас зміг стати професійними поліцейськими. На сьогодні це найважливіші завдання, які ми обов’язково виконаємо!», – сказав очільник закладу освіти.

Ректор побажав присутнім міцного здоров’я, сили духу, віри в правду та перемогу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув при виконанні службових обов’язків, захищаючи честь і гідність нашої держави та боронячи Україну від ворога.

З нагоди державного свята відомчими заохочувальними відзнаками Національної поліції України – медалями за 10, 15 та 20 років сумлінної служби нагороджені 7 працівників університету.

За активну участь у громадських заходах університету, високі показники у навчанні, проявлену ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків медаллю «55 років ДДУВС» ректор нагородив кращих курсантів закладу освіти.

 


277