Можливість приєднатися до лекцій з прав людини, організованим Коледжем Св. Франциска

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні науковці!

У вас є унікальна можливість приєднатися до лекцій з прав людини, організованим Коледжем Св. Франциска (Нью Йорк США) з доктором Анджхулою М’я Сінгх Байс (International Amnesty)

Серія лекцій про права людини з доктором Анджхулою М’я Сінгх Байс пройде 07 листопада 12:50 PM – 2:50 PM EST (17:50 – 21:50 Київський час) англійською мовою.

Про цей захід:

Президент Мартінес-Саенс (Коледж Св.Франциска) запитає доктора Байс, як вона зацікавилася «Благородним прагненням до прав людини», історією її життя та траєкторією її підйому до глобальної голови 10-мільйонної масової організації. правозахисний рух у всьому світі. Доктор Байс також обговорить своє професійне життя як міжнародного психолога та перетин цієї професійної кар’єри з її пристрастями до прав людини. Вона розповість про те, як вона використовувала свою позицію міжнародної супермоделі для просування прав людини та амністії зокрема. Нарешті, д-р Байс розповість про те, як зараз відбувається дотримання прав людини в неспокійному світі, який зазнав ерозії прав людини та демократичного відкату, і наскільки критично необхідні голос і розслідування Amnesty у поточній кризі жорстокої російської війни в Україні та сміливі протести на чолі жінок в Ірані.

Восени 2021 року доктора Анджхулу М’я Сінгх Байс було обрано головою Міжнародної ради Amnesty International — руху, що налічує 10 мільйонів низових членів у всьому світі. Вона — міжнародний спеціаліст із психології травм. Від Давоса до Дакки доктор Байс залучає населення до проблем кліматичної кризи, психічного здоров’я, прав людини, лідерства та стратегічного мислення через призму фемінізму. Вона є експертом Всесвітнього економічного форуму з питань сприйняття глобальних ризиків, бере участь у Платформі мобілізації соціального сектора Covid (ініціатива між Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Всесвітнім економічним форумом) і є консультантом глобальних правлінь транснаціональних корпорацій з питань поведінки, ризиків і культури.

Американська психологічна асоціація (APA) нагородила доктора Байса званням Global Citizen Psychologist Citation. Вона отримала ступінь доктора філософії з відзнакою Чиказької школі професійної психології та ступінь магістра психоаналізу в Університетському коледжі Лондона (з дворічним досвідом дослідження глобального інтелекту в Колумбійському університеті). Вона є колишнім головою Amnesty International Малайзії.

 


167