Свідомі громадяни та справжні профі: курсанти ДДУВС поглиблюють знання під час онлайн-курсів

Новини університету

У вільний час від підготовки та здачі екзаменів курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції пройшли безкоштовні курси на онлайн-платформах «NAZK.study» та «Prometheus». Скарбничку знань поповнили новими сертифікатами із дисциплін, що висвітлюють актуальні питання сьогодення.

Кожен курс має певну кількість занять та рекомендований час проходження. Втім, спланувати перегляд завдань, відеолекцій та форумів можна самостійно – вони доступні будь-коли.

Так, курс «Доступ до публічної інформації: від А до Я» нараховує 12 занять, «Просто про е-декларування» – 6. Такі курси як «Основи антикорупції для всіх і кожного» та «Впливай-викривай!» розраховані на 7 годин та 6 занять. Особливої уважності та посидючості вимагав курс «Слідство веде НАБУ: антикорупційна гра-розслідування» – 9 етапів із загальною тривалістю 35 годин.

Завідувач кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Дмитро Санакоєв відзначає: «Вільний час важливо приділяти не лише пасивному відпочинку, але й навчанню та саморозвитку, а саме неформальній освіті. Під час ознайомлення з програмою онлайн-курсів курсанти отримують знання та навички, які стануть у нагоді у подальшій практичній діяльності – наприклад, у сферах економіки, декларування та протидії корупції».

 

 


271