Випускник ДДУВС став чемпіоном України з рукопашного бою

Новини університету

Перемога є знаковою для закладу освіти, адже у рукопашний спорт Єгор Набока прийшов п’ять років тому, ставши курсантом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Наразі поліцейський продовжує тренуватися на базі клубу єдиноборств ВНЗ.

Єгор вже рік – оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції №1 Дніпровського районного управління поліції. Каже, що спортивні навички стають у нагоді, адже спосіб ведення рукопашного бою дає можливість швидко затримати зловмисника.

Як розповідає тренер – старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель, його вихованець з перших днів демонстрував наполегливість, витривалість та неймовірну жагу до перемоги. Керівництво університету завжди підтримувало спортсмена і сьогодні радіє його новим досягненням.

Єгор Набока – кандидат у майстри спорту з рукопашного бою та змішаних єдиноборств. У 2019 році він отримав кубок України з рукопашного бою, у 2020 році – почесне звання чемпіона Європи, у 2021 році став бронзовим призером світу.

Свою перемогу на останньому Чемпіонаті України з рукопашного бою Єгор виборов серед 400 учасників, у фінальному двобої зійшовся зі спортсменом з Чернівців.

Як виборював переможний кубок випускник ДДУВС у Києві? – У сюжеті Суспільного мовника Дніпра.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cPYu4E57KO4&feature=emb_logo


284