Про ДДУВС – особисто від курсантів!

Новини університету

Просвітницька та профорієнтаційна діяльність нового складу студентсько-курсантської ради набирає обертів у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Так, для цьогорічних випускників з декількох освітніх закладів Петриківської селищної ради Дніпровського району та Дніпра було проведено онлайн-зустріч із представниками університету.

Про переваги навчання у виші та перспективи розвитку потенційним абітурієнтам розповідали представники відділу профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню СКР.

Здобувачі вищої освіти ДДУВС акцентували увагу на можливостях комплексного навчання у кваліфікованого науково-педагогічного складу, систематичного відточення теоретичних навичок на практиці, сприяння у реалізації творчих та освітніх ініціатив, а також інших ключових перевагах. Охоче відповідали і на численні питання від школярів щодо особливостей курсантського та студентського життя.

Так, учениця Петриківського ліцею Петриківської селищної ради Каріна Дорошова зазначила: «Такі зустрічі, навіть в онлайн-форматі, є дуже цікавими та важливими для абітурієнтів, адже спікерами виступають безпосередньо представники студентсько-курсантського самоврядування, які всього декілька років тому знаходилися перед вибором щодо вступу до вишу таким же чином, тому знають, що саме цікавить абітурієнтів, та вичерпно відповідають на усі актуальні запитання».


310