Кращі автори університету у різних номінаціях отримали дипломи!

Новини університету

Переможців конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і на підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ, нагородили сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Вручав дипломи авторам ректор закладу освіти полковник поліції Андрій Фоменко.

Диплом І ступеня у номінації «Довідкові видання» за «Довідник (словник термінів) з тактичної підготовки» за редакцією Покайчука В.Я. та Поливанюка В.Д. отримав завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету превентивної діяльності підполковник поліції Віталій Покайчук.

У номінації «Навчальні посібники» за навчальний посібник «Практикум з теорії держави і права» дипломом ІІ ступеня нагороджена авторка – проректорка університету Лариса Наливайко.

Диплом ІІІ ступеня у номінації «Виробничо-практичні видання» за навчально-практичний посібник «Діяльність підрозділів превенції щодо запобігання порушенням виборчого законодавства» (автори Фоменко А.Є., Наливайко Л.Р., Бахчев К.В., Бочковий О.В. та ін.) ректор вручив декану факультету превентивної діяльності полковнику поліції Костянтину Бахчеву.

У номінації «Профорієнтаційні відеоролики» за відеоролик «Навчально-науковий інститут права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції-2021» диплом ІІІ ступеня отримала заступниця начальника відділу зв’язків з громадськістю Тетяна Орєхова.

Крім цього, ректор нагородив дипломантів конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання Євразійської асоціації правничих шкіл та правників Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Диплом за ІІ місце у номінації «Кримінальне право і кримінологія; кримінальний процес та криміналістика» за монографію «Судове провадження на підставі угод у кримінальному процесі України: сучасний стан та перспективи» (видано Максиму Таусу, Вікторії Рогальській) та диплом номінанта конкурсу (видано колективу авторів у номінації «Кримінальне право і кримінологія; кримінальний процес та криміналістика») отримала професорка кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Вікторія Рогальська.

Вітаємо авторів-переможців та бажаємо нових наукових і творчих здобутків!


415