Науковці ДДУВС долучилися до масштабного заходу «Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни»!

Новини університету

Представники ДДУВС взяли участь у науково-популярному заході «Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни», який традиційно організовується Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України до Всесвітнього дня науки!

Так, до онлайн-заходу підключилися науковці університету: Юлія Лебедєва, Віта Мороз, Денис Моісеєнко, Каріна Пісоцька, Роман Карпенко. Вони у цікавій формі репрезентували широкому загалу результати власних наукових досліджень. Спостерігати за онлайн-трансляцією мали змогу всі бажаючі.

Із вітальними словами до учасників заходу звернувся Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

Координатором зустрічі стала перша заступниця Голови Ради молодих учених при Міністерстві освіти та науки України Анастасія Сімахова. Усього до участі у науковій дискусії долучилося близько 50 молодих вчених з різних регіонів України, а також Польщі.

Науковці ДДУВС підкреслюють: молоді вчені – це майбутнє країни, її опора та рушій прогресу. Саме тому наукова діяльність набуває особливого значення навіть під час повномасштабної війни у країні.

Зазначимо, що метою проведення заходу є популяризація наукових здобутків молодих учених, налагодження співпраці між молодими науковцями, встановлення зв’язків з основними стейкхолдерами та зарубіжними партнерами в умовах війни.


333