Студентські квитки вручені: як це було

Новини університету

Урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня студентів гучно відлунав у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ! Так, студентів-першокурсників вітали із приєднанням до великої університетської родини та офіційним врученням студентських квитків. Подробиці – у матеріалі.

Із вітальними словами до першокурсників звернувся ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

«Дивлюся на вас і бачу, що у нашої держави є майбутнє: це саме ви! Майбутні юристи, які будуть займатися законотворчою діяльністю для розбудови правової і демократичної держави. Майбутні економісти, які забезпечать відродження національної економіки. Майбутні психологи, які здійснюватимуть реабілітацію психологічного здоров’я громадян після закінчення війни. Майбутні міжнародники, які будуть налагоджувати міжнародні зв’язки. Це все про вас!» – зазначив Андрій Євгенович.

З нагоди Міжнародного дня студентів очільник закладу вручив студентам грамоти за активну наукову, громадську, спортивну та волонтерську діяльність.

Студентам, які отримали найвищий бал з Національного мультипредметного тесту, Андрій Фоменко особисто презентував студентські квитки. Справжній символ університетського життя від ректора університету отримали студенти ННІ права та інноваційної освіти Каріна Д’яченко та Діана Кагадій.

Усім першокурсникам інституту вручали студентські квитки проректори ДДУВС Лариса Наливайко, Олександр Сидоров, Сергій Коміссаров, а також директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко. Студенти залюбки робили пам’ятні фото з керівництвом університету.

Згадали на урочистому заході і тих студентів, які сьогодні несуть бойову службу у лавах Збройних Сил України, боронячи Батьківщину від ворога. Це Віталій Домантович, Пилип Мамчук, Олександра Пашковська, Ілля Іванченко та Микита Кобизєв, Єгор Орел.

На завершення заходу музичні вітання першокурсникам дарували вихованці студії творчого руху «eSTed»: Юлія Рижко та Ксенія Граур.

 

 


399