Open Day у ДДУВС: інтерактивно, пізнавально, яскраво!

Новини університету

Черговий День відкритих дверей відбувся сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Оригінальні завдання, екскурсії та квести, спілкування з викладацьким складом, – усе це чекало на гостей заходу, які завітали до університету цього прохолодного суботнього ранку. Фотозвіт та подробиці – далі у матеріалі.

Загалом Open Day відвідало понад 200 майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Зустріли гостей представники приймальної комісії на чолі із начальником відділу довузівської підготовки Владою Літошко. У конференц-залі вони презентували спеціальності університету та наявну матеріально-технічну базу, докладно відповіли на поставлені запитання, зокрема, щодо цьогорічних умов вступу та мешкання в гуртожитках, про можливості доєднатися до підготовчих курсів тощо. Спілкувалися із потенційними вступниками і представники студентсько-курсантської спільноти.

Який же Open Day без екскурсії? Із головою зануритися у студентсько-курсантське життя допомогла подорож ключовими локаціями університету. Розпочали з інноваційної «родзинки» – виставки нового озброєння, що знаходиться у розпорядженні Національної поліції України. Гості ДДУВС стали першими, хто побачив його на власні очі!

Побачили також і виставку техніки та обладнання, яку організували спеціалісти-криміналісти відділу криміналістичного забезпечення СУ ГУНП в Дніпропетровській області.

Далі вчилися правильно оформлювати порушення правил дорожнього руху та дорожньо-транспортні пригоди. Осмислити небезпеку керування автомобілем у нетверезому стані допомогли спеціальні окуляри з ефектом сп’яніння.

Потім трохи розім’яли м’язи: зокрема, спробували виконати комплексну силову вправу у тренажерній залі. Це локація спеціальної фізичної підготовки: вона готує майбутніх вступників до процедури складання іспиту з фізичних здібностей.

Зазначимо, що профорієнтаційно-розважальний квест, який передбачався у ДДУВС у рамках Дня відкритих дверей, перенесено у зв’язку із безпековою ситуацією, що склалася у місті. Про дату та умови проведення наступного квесту будемо повідомляти на офіційному сайті dduvs.edu.ua та у соцмережах додатково.

 

 


244