Напрацьовуємо досвід, розширюємо міжнародні зв’язки!

Новини університету

Кафедра аналітичної економіки та менеджменту ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС взяла участь у засіданні робочої групи українсько-німецького проєкту «Школа-Економіка». Захід організовано та проведено Центром компетенцій Федерації організації роботодавців Дніпропетровщини.

У межах проєкту завідувач кафедри Надія Фісуненко та старший викладач кафедри Наталія Протопопова презентували ділову гру «Економічний брейн-ринг»: вона стартує 1 квітня і налічуватиме 2 етапи. Перший відбудеться у дистанційно-очному форматі на базі загальноосвітніх шкіл, коледжів та технікумів області. А от фінал прийматиме Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ – це буде конкурс капітанів. Тематикою заходу стане економіка України післявоєнного періоду, а оцінюватиме учасників спеціальний склад журі.

Нагадаємо, проєкт «Школа-Економіка» діє на Дніпропетровщині з 2022 року за підтримки Освітнього центру Федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія у межах українсько-німецької програми з розширення соціального діалогу. Результатом засідання робочої групи стало підписання договорів про співробітництво між ДДУВС та Федерацією організації роботодавців Дніпропетровщини і її Центром компетенцій. Співпрацю передбачено, зокрема, у галузі освіти, науки та інновацій.

 

 


371