Останній рубіж: випускники ДДУВС складають фінальні іспити та готуються до урочистого випуску!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ триває державна атестація здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр». Підтверджують рівень своїх знань та навичок і курсанти факультету превентивної діяльності та кримінальної поліції.

Комплексний іспит триває упродовж тижня і включає в себе дисципліни правоохоронного спрямування, як-от «Поліцейська діяльність» та «Адміністративно-юрисдикційна діяльність поліції».

До складу екзаменаційної комісії традиційно увійшли не лише науково-педагогічні працівники, а й запрошені практики з підрозділів ГУНП в Дніпропетровській області.

Державна атестація проводиться з застосуванням елементів поліцейського квесту, об’єднавши в собі перевірку рівня володіння теоретико-правовою базою, вмінь курсантів швидко орієнтуватися у мінливих обставинах та визначати алгоритм дії правоохоронця, надавати правильну кваліфікацію діянням, а також складати необхідні процесуальні документи за навчальною фабулою.

Майбутні випускники мали змогу продемонструвати набуті в ході навчання знання та професійні компетентності, а інноваційні полігони дозволили органічно поєднати теорію із практикою.


201