Нові медалі на рахунку дзюдоїстів ДДУВС!

Новини університету

XVIII літня Універсіада України з дзюдо відбулася цьогоріч на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки у м. Луцьк. У складі команди Дніпропетровської області – вихованці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У перший змагальний день розігрували нагороди в особистій першості, у другий – проведено командний турнір серед чоловіків та жінок. Представляти рідну «альма-матер» випала честь курсантам Ростиславу Бережному та Олександру Яковлеву. Вони є учасниками спортивного клубу єдиноборств, що функціонує на базі навчального закладу під керівництвом викладачів кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Володимира Рогальського та Маргарити Чоботько.

В особистій першості Ростислав Бережний здобув третє місце, Олександр Яковлев фінішував сьомим. Чоловіча команда Дніпропетровської області впевнено перемогла львів’ян у боротьбі за бронзу, тож загалом на рахунку курсантів – три бронзові медалі.

Змагання об’єднали близько 180 спортсменів із 33-х вищих навчальних закладів України. Вони стали відбірковими на Всесвітню Універсіаду, яка відбудеться влітку цього року у Китаї.

Тренери відзначають: у їхніх вихованців попереду ще багато здобутків. Вже наступного тижня Ростислав Бережний виступить у Польщі, яка прийматиме відбір на Чемпіонат Європи з дзюдо. А наприкінці місяця заплановано участь у Кубку України.

Підтримуємо наших спортсменів та бажаємо нових перемог!

 

 


205