Біжимо заради перемоги!

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції взяли участь у благодійному міжнародному забігові Race Expert «Єдина нація. Єдиний шлях. Єдина перемога».

Рядові поліції Андрій Дрозд та Олександр Годзенко обрали дистанцію у 10 км: разом з курсантами її долали ще близько 30 дніпрян. Локацією заходу став стадіон «Олімпійські резерви».

Проєкт «Race Expert» – це серія онлайн-забігів, створена та втілена спортивною спільнотою однодумців. Долучитися до нього можуть спортсмени з усіх куточків України та навіть з-за кордону: варто лише попередньо зареєструватися на сайті. Стартовий набір разом із персональним номером для забігу учасники отримують поштою.

«Про захід я дізнався від знайомих. Вирішив спробувати свої сили, а також допомогти нашим бійцям, адже усі зібрані кошти підуть на армію», – розповідає Олександр Годзенко. Результатом свого виступу хлопець залишився задоволений.

Організатори «Race Expert» зазначають: їхня мета – не лише поширювати ідею здорового способу життя, але й підтримати фізичне та ментальне здоров’я українців під час війни, об’єднати однодумців навколо прагнення до перемоги. Прибуток від забігу направлять нашим захисникам: зокрема, на купівлю дронів та байрактарів для ЗСУ.


234