Не втрачати запалу!

Новини університету

Попри відносне затишшя у регіоні, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розуміють: війна триває, а наші захисники та захисниці досі потребують міцної та непохитної підтримки з тилу. Тож майбутні правоохоронці навіть не думають полишати волонтерський фронт: днями вкотре долучилися до благодійного марафону від ГО «ДУЇТ».

Цього разу плести маскувальні сітки для військових завітали здобувачі 2 та 3 курсу ННІ та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. Протягом чотирьох днів вони старанно працювали на благо армії: відбирали тканину, нарізали смужки, вдосконалювали техніку плетіння. Ініціаторами виступили голова соціально-гуманітарного відділу студентсько-курсантської ради ДДУВС, курсантка Катерина Байрак та її помічник Назарій Наумов.

«Хтось вважає волонтерство нудним. Але насправді – це не тільки суспільно корисна справа, але й нові знайомства з людьми, які є твоїми однодумцями. Наразі Дніпро є досить потужним волонтерським фронтом із різних напрямків: допомога ЗСУ, переселенцям, постраждалим, дітям та жінкам, літнім особам, а також нашим браттям меншим – тваринам. Тут для кожного знайдеться заняття для душі. Курсанти університету постійно долучаються до благодійних ініціатив, і це не може не тішити», – наголошує Катерина.

Марафони з плетіння маскувальних сіток у ГО «ДУЇТ» влаштовують систематично, а долучитися до них можуть усі бажаючі. Готові вироби організація передає військовим, які героїчно стоять на обороні територіальної цілісності країни.

 

 


315