Курсанти ДДУВС відвідали Центр соціальної підтримки з подарунками

Новини університету

Щороку наприкінці квітня в Україні відзначають День вдячності волонтерам. Із нагоди такого свята курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції вирішили не залишатися осторонь добрих справ, тож завітали до Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома».

Комунальний центр опікується дітками різного віку, що опинилися у складних життєвих обставинах, надає комплекс необхідних послуг їхнім сім’ям. Ідея візиту належить курсантці Ренаті Тарасовій: дівчина розповідає, що її миттєво підтримали усі одногрупники.

«Чудово, що навіть у часи повномасштабного вторгнення ми розуміємо важливість допомоги тим, хто потребував цього ще до 24 лютого. Кожен із курсантів купив щось у якості подарунку. Ми заздалегідь спитали у керівництва центру, які речі є найбільш необхідними та подобаються дітлахам», – поділилася дівчина.

Хтось купував іграшки та речі, хтось віддав улюблені іграшки та одяг свого дитинства. Курсанти також придбали канцелярію та купу смаколиків.

«Бути волонтером – це важлива та відповідальна місія. Хоч раз побувавши у ролі волонтера, важко в подальшому відмовитися від цього заняття, воно стає для людей способом життя. Українські волонтери – це взагалі особливі та унікальні люди: вони не шкодують ані часу, ані здоров’я, ані грошей, їхня невтомна праця додає віри у майбутнє нашого народу. Я вважаю це правильним прикладом для наступних поколінь», – стверджує Рената.

 

 


196