Чергова нагорода на рахунку дзюдоїстів ДДУВС!

Новини університету

Протягом двох днів на столичному легкоатлетичному манежі тривала видовищна боротьба за Кубок України з дзюдо. У змаганнях взяли участь 290 кращих дзюдоїстів із різних регіонів.

Цей старт є одним із найголовніших у національному календарі змагань. Він об’єднав як представників дорослої команди, так і юніорської та кадетської.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли три вихованці: курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Олександр Яковлєв, курсант факультету кримінальної поліції Євген Сітковський та курсант факультету кримінальної поліції Ростислав Бережний.

У ході змагань Ростислав крок за кроком здобував перемогу над своїми суперниками – і лише в сутичці за вихід у фінал поступився спортсмену з Хмельницька Владиславу Холоду. Втім, курсант не розгубився і впевнено переміг свого давнього конкурента – киянина Вадима Леонтьєва, виборовши бронзову нагороду.

Вже з 23 квітня Ростислав Бережний приєднається до складу збірної команди України з дзюдо у навчально-тренувальному зборі, де готуватиметься до успішного виступу на наступних змаганнях. Побажаємо успіху нашим дзюдоїстам!

 

 


217