7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху: які заходи відбулися у ДДУВС?

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ долучилися до відзначення 7-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху. Тематичні заходи для курсантів провели працівники кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності.

Так, доцент кафедри старший лейтенант поліції Каріна Пісоцька влаштувала наукову вікторину «Нормативно-правове регулювання безпеки дорожнього руху» для курсантів 2 курсу факультету превентивної діяльності.

Як зазначає викладачка, метою проведення такого заходу стало обговорення актуальних питань та поглиблення знань у сфері законодавства, що регулює діяльність органів та підрозділів поліції щодо забезпечення безпеки дорожнього руху. Участь у вікторині взяли 30 курсантів.

Зокрема у рамках тижня безпеки дорожнього руху старший викладач кафедри капітан поліції Максим Шевяков провів для курсантів тренінг за тематикою «Особливості регулювання дорожнього руху та кваліфікація правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху».

Тренінг проводився з використанням навчально-тренувального полігону організації дорожнього руху та оформлення ДТП. Метою проведення даного тренінгу було поглиблення знань щодо загальної характеристики проваджень та особливостей юридичного складу правопорушень в сфері безпеки дорожнього руху.

Зазначимо, що 7-й Глобальни й тиждень безпеки дорожнього руху цього року присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху.

 

 


315