Наукове товариство ДДУВС: про успіхи, підсумки та перспективи

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося засідання Наукового товариства курсантів, студентів та молодих вчених.

Відкрив захід та привітав учасників ректор навчального закладу полковник поліції Андрій Фоменко.

«Молодь повинна багато вчитися, бути активними та свідомими громадянами рідної держави, активно і масштабно брати участь у житті навчального закладу. А також – невпинно черпати корисну інформацію від досвідчених викладачів», – наголосив під час промови Андрій Євгенович.

Із вітальним словом до присутніх звернулася проректор ДДУВС Лариса Наливайко: вона побажала членам Наукового товариства нових звершень та відкриттів, наголосила на важливості підтримки наукової діяльності під час війни в Україні та вказала на необхідність активізації міжнародної співпраці. Привітала учасників і голова Ради молодих вчених Віта Мороз.

У рамках засідання відбулось урочисте вручення дипломів переможцям Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей, а також Університетського конкурсу на кращу наукову роботу. Нагороджував юних науковців особисто ректор закладу Андрій Фоменко.

Про результати наукової діяльності курсантів та студентів за 2022-2023 навчальний рік звітувала голова відділу організації наукової роботи студентсько-курсантської ради ДДУВС Олександра Коваленко. У рамках засідання учасниками визначено пріоритетні напрями подальшої науково-дослідної роботи.

 

 


371