Піклуємось про довкілля: курсанти ДДУВС прибрали сміття на березі Дніпра

Новини університету

Курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції прибрали берег на косі веслувального каналу поблизу житлового масиву «Перемога».

Чисте довкілля – запорука здоров’я містян. Нещодавно курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вирішили провести час із користю.

Вони прибрали сміття на березі Дніпра. Пляшки, пакування, залишки одноразового посуду – все перемістилось у мішки, а потім – до сміттєвих баків. Курсанти переконані, берег Дніпра має бути чистим.

Завданням цього заходу є підвищення рівня усвідомлення масштабів забруднення та демонстрація того, що охорона довкілля є обовʼязком кожного громадянина.

«Такі заходи потрібні для того, аби зберегти наше довкілля й підтримати його як мінімум у задовільному стані. Під час екологічної акції ми набрали 8 мішків сміття. Ініціативу щодо прибирання на березі проявили самостійно – правильно та з користю провели день», – поділилася курсантка 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Ганна Гонтар.

За словами курсантів, місце для прибирання вони вибрали невипадково. Адже на косі та в її околицях гуляє багато дітей. Тому, аби в тамтешній зеленій зоні було приємніше проводити час, учасники акції вирішили приділити увагу саме цьому місцю.

 

 


288