Студенти ДДУВС під час судової практики побували на «Патріотичній годині»

Новини університету

У рамках проходження в Дніпропетровському адміністративному окружному суді практики студентами, які навчаються за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність», відбулась «Патріотична година». Її для працівників установи та їхніх дітей провели представники ДСНС. Вона була присвячена Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Подробиці читайте далі.

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Тож не випадково, що по всій країні пригадують загиблих у Другій світовій та в сучасній війні. Також – проводять тематичні заходи, аби нагадати про небезпеку війни й усього, що супроводжує бойові дії.

На початку заходу голова суду Андрій Коренев привітав гостей та подякував їм від всього колективу суду за їх високопрофесійну злагоджену роботу у надскладних умовах.

У суді було проведено «Патріотичну годину», в якій взяли участь представники Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Фахівці ДСНС презентували роботу наших рятувальників на Херсонщині під час ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС та зазначили про порятунок постраждалих.

Крім цього, гості розповіли присутнім про основи мінної й пожежної безпеки. Пояснили, як діяти в разі виявлення вибухових знахідок та показали макети мін, гранат і снарядів на спеціальних стендах.

У «Патріотичній годині» взяли участь і діти працівників суду. Інформація від рятувальників є для них актуальною, особливо під час літніх канікул. Все для того, аби знати, як уберегтися від можливих загроз.

На захід було запрошено і родину переселенців, яким вдалося евакуюватися з Херсонської області – пані Наталю з онуками Миколою та Поліною. Вони розповіли про життя в окупації та подякували рятувальникам за їхню роботу.

«День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні – важлива дата. Нам треба пам’ятати про ті жертви, які приніс наш народ у середині минулого сторіччя та як він потерпає від агресора тепер. Тому «Патріотична година», де ми взяли участь, є актуальним заходом, аби нагадати про минуле і водночас уберегти від небезпек сьогодення», – зазначила студентка ДДУВС Софія Апаріна.

 

 


252