Підтримуємо воїнів: курсанти ДДУВС волонтерять на потреби фронту

Новини університету

У вільний від навчання час курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ волонтерять разом із місцевими активістами. Цього тижня здобувачі підтримали одразу два проєкти – «ПавуЧари з Дніпра» та «Front Рower».

Виготовлення маскувальних сіток є одним із центральних напрямків діяльності курсантів ще від початку повномасштабного вторгнення. Здобувачі допомогають відбирати та нарізати тканину, після чого самотужки плетуть готовий виріб для фронту. Така залученість допомагає забезпечити військових необхідними засобами маскування, убезпечує під час виконання бойових завдань.

Приєдналися курсанти і до виготовлення повербанків для ЗСУ. Ініціативу започаткувала молодь Дніпра, аби захисники могли у будь-який момент підзарядити потрібні гаджети та пристрої. У якості живильного елементу для девайсів застосовують електронні сигарети – паяти вже використані деталі допомагають активістам майбутні правоохоронці.

Курсанти впевнені, що волонтерська діяльність є важливим проявом їхньої громадянської позиції та ефективним методом сприяння у захисті Батьківщини.

 

 


63