У ДДУВС відбулась нарада з представником Департаменту внутрішньої безпеки

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Участь у нараді взяв начальник Дніпропетровського управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Владислав МІНОВСЬКИЙ.

Під час заходу піднято питання взаємодії між закладами вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України та міжрегіональними територіальними підрозділами Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України щодо запобігання вчинення постійним та перемінним складом ЗВО кримінальних правопорушень, пов’язаних із корупцією.

У спільній нараді взяли участь проректори, директори інститутів, декани факультетів, керівники структурних підрозділів ДДУВС та уповноважений з антикорупційної діяльності.

Владислав МІНОВСЬКИЙ акцентував увагу на запобіганні правопорушень, пов’язаних із корупцією, а також на попередженні службових зловживань з боку особового складу ДДУВС.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ зазначив, що подальша взаємодія з Дніпропетровським управлінням внутрішньої безпеки ДВБ НПУ дозволить уникнути можливих службових зловживань та висловив надію на подальшу спільну роботу.

 

 


52