У ДДУВС відбулись заходи з нагоди випуску курсантів

Новини університету

Понад 400 здобувачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримали бакалаврські дипломи та перші офіцерські звання.

Після виконання Державного Гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців та військових. Група курсантів поклала квіти до монумента захисникам України.

У заході взяли участь представники силових структур та керівництва області.

У промові до молодих офіцерів поліції ректор Олександр МОРГУНОВ зазначив: випускники ДДУВС – справжні патріоти, вмотивовані на виконання завдань та викликів сьогодення, які стоять перед Національною поліцією України. Очільник закладу освіти побажав випускникам продовжувати навчатися, отримувати нові знання й навички та зростати професійно.

Відповідальні офіцери та почесні гості заходу вручили курсантам дипломи бакалаврів і погони лейтенантів поліції. Тим, хто отримав дипломи з відзнакою, вручено погони старших лейтенантів.

Після церемонії прощання з прапором університету до випускників звернулися гості.

Максим АХРАМЄЄВ, начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, у промові зазначив, що професіоналізм, чесність та відповідальність кожного з випускників є запорукою стабільності та безпеки кожної української родини, та побажав із честю нести звання випускника ДДУВС.

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації-начальника обласної військової адміністрації Андрій КУЛЬБАЧ побажав підтвердити та виправдати довіру населення під час служби в поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області полковник поліції Олександр ГАНЖА зауважив, що від кожного рішення майбутніх поліцейських залежатимуть людські долі. Офіцер побажав випускникам бути професійними та відповідальними, оскільки на поліцію зараз покладається багато обов’язків.

Начальник штабу Центрального територіального управління Національної гвардії України, Герой України полковник Денис ШЛЕГА побажав випускникам цього року гідно та з честю тримати свій фронт у лавах Національної поліції разом із тими, хто вже стоїть на захисті держави.

За вагомі досягнення в навчанні, виявлення здібностей до наукової роботи найкращі випускники отримали стипендії імені Дениса МОНАСТИРСЬКОГО.

Наказом Начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України від 11 квітня 2024 року № 125, за сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, ініціативу та наполегливість в роботі офіцери закладу вищої освіти були нагороджені відзнакою «За службу Державі».

За традицією, перед урочистостями з нагоди випуску, на локаціях університету відбулось вручення лейтенантських погонів. Курсантів вітали представники керівного складу університету.

 

 

 


97