Практична підготовка майбутніх правоохоронців: факультативи тривають

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ покращують практичні навички з метою ефективного здійснення службових обов’язків.

Здобувачі факультету кримінальної поліції та ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали факультатив на тему особливостей застосування кримінального права. Курсанти дослідили поняття злочину, процедуру досудового розслідування, а також базові права та обов’язки сторін у кримінальному процесі. У ході заняття ознайомилися з теоріями та концепціями, які лежать в основі кримінального права.

Також курсанти Інституту долучилися до факультативу щодо внесення відомостей слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Під наглядом старшого викладача кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Дениса Юр’єва практикувалися у заповненні форми, написанні фабули та відправленні відомостей на реєстрацію.

Практична складова залишається пріоритетною у процесі підготовки курсантів до служби у лавах Національної поліції України.

 

 


35