«10 років війни»: курсанти ДДУВС взяли участь у панельній дискусії

Новини університету

Здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС відвідали музей АТО, де поспілкувалися з військовослужбовцями 128 бригади ТрО.

Досвід військових – важливе джерело об’єктивної інформації про війну, яка розпочалася десять років тому і триває дотепер. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у рамках культурної програми відвідали музей АТО, де взяли участь у панельній дискусії «10 років війни».

Молодь цікавилась тим, де військові беруть мотивацію та натхнення. Багато питань стосувалися того, як продуктивніше вибудовувати спілкування між цивільними та військовими, як підтримувати захисників. Військовослужбовці зазначили про важливість взаємопорозуміння, як основи підтримки та доброзичливого спілкування. Також офіцери поділилися порадами щодо підтримання належного психологічного стану, що є важливим для майбутніх працівників Національної поліції.

Курсанти вважають, такі зустрічі з захисниками допомагають краще зрозуміти їх потреби, а саме ті, які жодною волонтерською допомогою не можуть бути забезпечені – потреби спілкування та взаємовідносин між цивільними та військовими.

 

 


40