Курсанти ДДУВС нестимуть службу на державному кордоні

Новини університету

Ректор Олександр МОРГУНОВ провів інструктаж перед відрядженням у Закарпатську область.

Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції у кількості 13 осіб у період з 25 квітня по 22 травня 2024 року направляються у Закарпатську область для забезпечення публічної безпеки і порядку під час дії воєнного стану.

Ректор Олександр Моргунов акцентував увагу на необхідності дотримання основ етики та норм права при роботі із громадянами, адже курсанти представлятимуть Дніпропетровський державний університет. Ректор закликав неухильно дотримуватися службової дисципліни, законності, сумлінно й відповідально виконувати обов’язки, допомагати прикордонникам у протидії спробам незаконного перетину державного кордону. Очільник закладу зазначив, що завдяки показовій службі курсантів на кордоні в попередні періоди, університет високо цінується прикордонниками, тому важливо підтримувати репутацію закладу вищої освіти.

Курсантам нагадали також про неприпустимість скоєння корупційних правопорушень. Окремо наголошено про безумовне дотримання Закону України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», дотримання заходів особистої безпеки тощо.

 

 


88