Кілометри заради мрії: водійське посвідчення категорії В отримав слухач з Донеччини

Новини університету

Максим щотижня долав кілометри доріг, аби отримати практичні навички та навчитися водінню на автівці з ручним керуванням в Автошколі для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС.

Максим з прифронтового міста Донецької області, сьогодні є студентом та опановує спеціальність «комп’ютерна інженерія» в одному із закладів вищої освіти Дніпра. Проблеми з опорно-руховим апаратом почались у 2019 році, відтоді з’явилося розуміння, що водіння має бути вже на облаштованому авто.

Дізнався про Автошколу для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС, адже у інформації побачив актуальну для себе пропозицію – навчання на автівках із ручним керуванням. Після оформлення документів сумлінно вивчав теорію, склав іспит, потім з досвідченим інструктором вивчив маршрути Дніпра та був готовий до практичного випробування.

Сьогодні Максим доєднався до випускників Автошколи для осіб з інвалідністю та з гордістю каже, що теорія була трохи складніша за практику, але він впорався і тепер його мрія – на крок ближче: автівка вже є в наявності, тож пересування містом стане зручніше, а спосіб життя – більш вільним.

Запрошуємо осіб з інвалідністю отримати посвідчення на право керування транспортним засобом за категоріями «В» та «С1».

Подати заявку на навчання можна особисто, онлайн на пошту або звернутися за телефоном.

Контакти автошколи:

Тел. +38 (067) 636-97-40

avto.dduvs@gmail.com

м. Дніпро, просп. Науки (Гагаріна), 26.

 

 


188