«Стійкість молоді – сила нації»: курсанти ДДУВС взяли участь у Днях спільнодії

Новини університету

В університеті пройшов захід в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – ініціативи першої леді Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ. Заняття провела регіональна координаторка програми Вікторія ПАНЧЕНКО.

Зустріч проведено з метою привернення уваги та популяризації відповідального ставлення до ментального, психічного та фізичного здоров’я, покращення психоемоційного стану, надання базових знань про першу психологічну самодопомогу.

Участь у заході взяли заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Надія ЗАДОРОЖНЯ, перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА та інші.

Захід відбувався у форматі Світового кафе. Курсанти проходили по локаціям, на яких виконували творчі завдання: «Стежка ментального здоровʼя», Техніка «флюїд-арт», трансформаційна психологічна гра «Лейла», опитування про самопочуття і розуміння ментального здоровʼя. Всі учасники заходу були сповнені позитивних вражень та отримали корисні знання.

За словами організаторів, участь у заході дає можливість поширити інформацію про необхідність підтримки ментального здоров’я, а також встановлення балансу між психологічною та фізичною складовою самопочуття.

 

 


113