Психолог ДДУВС взяла участь у тренінгу на тему психологічної підтримки

Новини університету

Психолог відділення психологічного забезпечення Євгенія ГЛАГОЛЄВА взяла участь у тренінг-курсі за темою: «Психологічна підтримка та психологічне відновлення людей, які постраждали від війни», який пройшов у м. Кам’янець-Подільський.

Навчання здійснено в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед» за фінансової підтримки Institut fur Auslandsbeziehungen (IFA) з використання ресурсів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Під час тренінгу розглядали надання першої психологічної допомоги, проведення кризових інтервенцій, набували навичок подолання та відновлення психологічного стану, порушеного внаслідок військової агресії.

В подальшому планується проведення тренінгів з постійним та перемінним складом ДДУВС, з метою надання знань із психологічної підтримки, для відновлення ментального здоров’я та запобігання загрозливим наслідкам, спричиненим війною. Зокрема планується вивчення методів управління стресовими реакціями, адаптації, відновлення і інтеграції отриманих навичок.

За результатами тренінгу всі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


44