ДДУВС продовжує тренування з боксу та настільного тенісу для військових

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ є учасником проєкту «ТитаниUA»: в рамках реалізації цієї ініціативи в закладі вищої освіти відбулись щотижневі тренування.

Тренування відбуваються під керівництвом досвідчених викладачів кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС, а також тренерів з тенісу, в тому числі – Василя КОВАЛЯ, який є Чемпіоном України з настільного тенісу.

Спортивна реабілітація дає змогу відчути свою необхідність в команді, проявити свої індивідуальні навички та таланти, реалізуватися в суспільстві. Різноманітність та варіативність вправ дозволяють відбирати найбільш доцільні з них для кожного конкретного спортсмена з числа осіб з інвалідністю.

Одним з напрямків тренувань є бокс. На тренуванні були присутні ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ, який особисто поспілкувався з бійцями та побажав спортивного азарту, а також Геннадій ПОЛЯКОВ, який є досвідченим тренером та представником школи козацьких бойових мистецтв (сьогодні – є бійцем Третьої окремої штурмової бригади).

Тренування об’єднали всіх охочих, хто прагне активно провести час із користю для фізичного та ментального здоров’я та зустріти однодумців.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує на тренування з боксу, боротьби та настільного тенісу щотижня, у середу та четвер, о 15:00.

 

 


128