Проведення циклу бінарних занять за участі суддів

Новини університету

Кафедра кримінального процесу та стратегічних розслідувань ДДУВС продовжує проведення бінарних практичних занять для курсантів 3 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції з навчальної дисципліни «Кримінальний процес».

Професоркою кафедри Вікторією РОГАЛЬСЬКОЮ на навчальному полігоні університету «Зала судових засідань» було проведено цикл занять, до участі у яких було залучено представників суддівського корпусу.

У змішаному форматі у занятті взяв участь суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Сергій ФОМІН. Він розглянув з курсантами завдання та значення стадії касаційного провадження, підстави, строки та процесуальний порядок перегляду судових рішень в касаційному порядку тощо. Спікер розповів про останні найактуальніші рішення, ухвалені Великою Палатою Верховного Суду, що мають вагоме значення для юридичної практики та відповів на запитання, які цікавили майбутніх правників.

Під менторством судді Індустріального районного суду Дніпра Людмили СЛЮСАР здобувачі змоделювали судові засідання з розгляду кримінальних проваджень та отримали практичні поради й настанови в межах вивчення теми «Виконання судових рішень».

Проведення бінарних занять з практичними працівниками на навчальних полігонах сприяє кращому засвоєнню теоретичних знань з кримінального процесу, допомагає краще зрозуміти теоретичний матеріал та якісніше підготуватися до виконання професійних обов’язків.

 

 


42