Шахісти ДДУВС змагалися у міському міжвузівському чемпіонаті зі швидких шахів (рапід)

Новини університету

Особистий чемпіонат міста проведено Федерацією шахів Дніпра та управлінням спорту департаменту гуманітарної політики ДОР.

Участь у третьому турі взяли студенти, аспіранти та співробітники ЗВО – загалом до 50 спортсменів. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли: заступник директора ННІ права та інноваційної освіти з навчально-методичної роботи Максим Почтовий, завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Ірина Скрипченко, старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Микола Пожидаєв, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Анісімов, а також студентка ННІПІО Марія Коновалова.

Чемпіонат проведено у 7 турів за швейцарською турнірною системою: кожна партія тривала по 10 хвилин із додаванням 5 секунд за хід, починаючи з першого. Успіхи конкурсантів оцінювало професійне журі на чолі із головним суддею – заслуженим тренером України Євгеном Чесноковим.

За результатами змагань Максим Почтовий посів третє місце серед співробітників закладів вищої освіти. Переможців нагороджено дипломами та пам’ятними призами від Федерації.

 

 


130