«Безпека дитини: правовий, організаційний, психологічний, освітній та інформаційний виміри»: конференція у ДДУВС

Анонси університету

Захід пройде у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ 31 травня 2024 року о 10:00 у змішаному форматі.

Організатором Всеукраїнської науково-практичної конференції є кафедра адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС.

Захід пройде спільно з Одеським державним університетом внутрішніх справ та Львівським державним університетом внутрішніх справ.

До участі запрошуються поліцейські, науково-педагогічні працівники, представники органів державної влади, громадських організацій, психологи, педагоги, волонтери, а також докторанти, аспіранти та інші здобувачі вищої освіти.

Дискусійні напрямки роботи конференції:

1. історичні передумови нормативно-правового регулювання захисту прав дітей, зокрема за умов дії особливих правових режимів;

2. проблеми захисту прав та інтересів дітей в Україні;

3. правове та організаційне забезпечення діяльності підрозділів превентивної діяльності Національної поліції в сфері захисту прав дітей тощо.

Для участі у заході необхідно у термін до 20 травня 2024 року (включно) на електронну адресу k_app@dduvs.in.ua з поміткою «Всеукраїнська науково-практична конференція 31.05.2024» подати заявку на участь та тези доповіді.

Контактні телефони:

Пісоцька Каріна Олександрівна, (095) 394-35-99;

Опацький Роман Миколайович, (050) 052-82-76.

Докладніше – в інформаційному листі.

 

 


169