Курсанти ДДУВС вибороли медалі на обласному турнірі з фрі-файту

Новини університету

Відкритий турнір в розділі «Submission fight» Дніпропетровської області пройшов 19 травня та зібрав понад 300 спортсменів. Учасників чемпіонату привітав ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ.

Дніпровський державний університет внутрішніх справ представляла збірна команда, учасники якої виступали у різних вагових категоріях та показали достойні результати, посівши призові місця.

У результаті видовищних боїв, здобувачі показали гарні результати, які принесли медалі у скарбничку спортивних досягнень ДДУВС.

Курсант навчальної групи КП-233 Олександр ДРАЧ посів перше місце у ваговій категорії до 57 кг. Одночасно золото отримав здобувач із групи ДР-241 Олександр ВИРИШЕВ, який виступив у категорії до 79 кг.

Срібло університету приніс Даніїл ТОМАС із групи ДР-141 (до 79 кг). друге місце також у Раміла МІРЗАЄВА, представника групи КП-235 у категорії до 74 кг.

Почесна бронза у курсантки Марії ПРАВДИ (ПД-231), яка виступила у категорії до 56 кг.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ відзначив високий рівень підготовки спортсменів університету та побажав і надалі гідно представляти заклад вищої освіти.

Вітаємо наших переможців!

 

 


79