Інженерна підготовка: тривають заняття для курсантів ДДУВС

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпровського державного університету внутрішніх справ опановують навички облаштування фортифікаційних споруд на тактичному полігоні.

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ продовжуються заняття з інженерної підготовки, на яких курсанти навчаються будувати фортифікаційні споруди. Під час заняття відпрацьовано навички облаштування позиції механізованого відділення на ділянці траншеї взводного опорного пункту. Окремо акцентовано увагу на обладнанні вогневих позицій для здійснення прикриття контрольно-пропускних пунктів.

Курсанти облаштовували траншейні ходи, укріплювали стінки окопів, зміцнювали бруствери. У проведенні заняття викладачам кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС допомагали фахівці інженерної служби Національної гвардії України.

Заняття з інженерної підготовки триватимуть й надалі з метою відточування вмінь та навичок облаштування позицій розташування особового складу в польових умовах та виконання завдань інженерного забезпечення дій підрозділів.

 

 


105