Засідання вченої ради ДДУВС

Новини університету

Захід пройшов під головуванням першого проректора Ігоря МАГДАЛІНИ. На засіданні було вручено атестати доцента та професора, а також нагороджено спортсменів-призерів.

Атестат доцента кафедри криміналістики та домедичної підготовки вручено Володимиру ПРИЛОВСЬКОМУ, атестат професора кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань отримала Олена СОЛДАТЕНКО.

На засіданні вченої ради також привітали спортсменів. Диплом за 1 місце з жиму штанги лежачи на обласному чемпіонаті отримала студентка групи ЮД-343 Альона КОЦ.

За 3 місце на турнірі з фрі-файту, який пройшов у місті Львів, відзнаку отримав курсант групи КП-233 Арсеній ЗАХАРОВ.

За 2 та 3 місця у відкритому турнірі з дзюдо «Кубок Придніпров’я» грамоти та медалі отримали курсантка групи ДР-343 Юлія ТОЛМАЧОВА та курсант групи СР-321 Олександр ПИЖІВСЬКИЙ.

За зайняте 3 місце Кубку Європи з дзюдо нагороду отримав студент групи ЮР-144 Владислав МОСКВИЧ.

Диплом ІІІ ступеня за участь у конкурсі «Безпека на дорозі: науковий погляд української молоді» вручено курсантці факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Анна МОГИЛЕНКО.

Подяку за підготовку конкурсантки виголошено доцентці кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Каріні ПІСОЦЬКІЙ.

Відповідно до порядку денного розглянуто питання про проведення ректорського контролю у 2023-2024 навчальному році; про впровадження Концепції реалізації студентоцентрованого підходу організації освітнього процесу в ДДУВС; внесено зміни до Положення про ректорат; рекомендовано до друку монографії, навчальні посібники тощо.

 

 


69