Перспективи європейської наукової співпраці: зустріч у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшла зустріч з менеджером та координатором проєктів програми ЄС «Горизонт Європа», доктором технічних наук Романом ДИЧКОВСЬКИМ.

Факультативне заняття «Використання безпілотних літальних апаратів у поліцейській діяльності»

Новини університету

Участь у занятті взяли слухачі відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Досвід практиків для курсантів ДДУВС

Новини університету

Здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпровського державного університету внутрішніх справ зустрілись із представниками Запорізької обласної прокуратури.

У ДДУВС пройшло заняття з мінної безпеки для постійного особового складу

Новини університету

Представники постійного особового складу Дніпровського державного університету внутрішніх справ взяли участь в занятті на тему «Тактика дій поліцейського у разі виявлення вибухонебезпечного предмета».

Завершено ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») за напрямом «Джура-Поліцейський»

Новини університету

Тренування організовано Департаментом освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпровським державним університетом внутрішніх справ.

У ДДУВС відкрито нову релаксаційну зону для курсантів та студентів

Новини університету

Зону створено за ініціативи керівництва університету. Участь в облаштуванні взяли всі факультети та інститути закладу вищої освіти: здобувачі ДДУВС підтримали ініціативу та активно долучилися до створення та облаштування локації.