У ДДУВС відкрито нову релаксаційну зону для курсантів та студентів

Новини університету

Зону створено за ініціативи керівництва університету. Участь в облаштуванні взяли всі факультети та інститути закладу вищої освіти: здобувачі ДДУВС підтримали ініціативу та активно долучилися до створення та облаштування локації.

Зона може використовуватися практичними психологами та відділенням виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи. Локація розташована на відкритому повітрі, серед дерев і рослин та укомплектована засобами для проведення індивідуальних та групових вправ.

Територія облаштована максимально зручно: на рівній поверхні в тіні дерев встановлено лавки на зразок шезлонгів, де є можливість проводити релаксаційні вправи.

Створення нової локації є залученням нового виду ресурсу – природи: повітря, сонця, запахів та заземлення як ще одного шляху до відновлення загального стану людини в сучасних умовах.

На новій локації вже пройшли перші заняття, проведені психологами університету. Курсанти вивчали практичні вправи для зняття стресу за допомогою тілесно-орієнтованої терапії, навчались швидкому відновленню за допомогою релаксаційних вправ, шукали відповіді за допомогою коучингових питань та метафоричного матеріалу.

 

 


68