Профорієнтаційна робота в ДДУВС: старшокласникам розповіли про університет

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ учням ТОВ НВК «Катеринослав» презентували можливості закладу та спеціальності.

Учнів супроводжували тимчасово виконуюча обов’язки завідувачки кафедри кримінально-правових дисциплін ННІ права та інноваційної освіти Таїсія ШЕВЧЕНКО та доцентка кафедри, кандидатка юридичних наук Ганна КИРИЧЕНКО. Викладачка кафедри Ірина ШИЛО презентувала учням спеціальності інституту та розповіла про особливості професії.

Школярі мали змогу побачити відділення психологічного забезпечення університету, де дізнались про особливості функціонування навчального полігону «Кризова кімната, дружня до дитини» (тут проходять допити малолітніх за методикою «Зелена кімната»). Учні зацікавились залою судових засідань, активно ставили запитання та брали участь у дискусії з основ правознавства.

Завершенням екскурсії стало ознайомлення з колекцією криміналістичної техніки, що зберігається на кафедрі кримінально-правових дисциплін, ознайомлення з криміналістичною валізою та демонстрацією прийомів і засобів огляду місця події.

 

 


89