У ДДУВС пройшов тренінг «Ментальне здоров’я: як попіклуватися про себе»

Новини університету

Захід проведено Дніпровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Дніпровським міським центром соціальних служб. Участь у тренінгу взяли працівники ДДУВС.

Організатори заходу – помічник ректора ДДУВС із гендерних питань Лариса НАЛИВАЙКО та старший науковий співробітник навчально-наукової лабораторії дослідження проблем правового статусу внутрішньо переміщених осіб та забезпечення гендерної рівності Цагік ОГАНІСЯН.

Спікерами виступивли керівник Спеціалізованої служби первинногосоціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі Дніпровського міського центру соціальних служб Віта ВОЛКОВА та провідний фахівець з соціальної роботи Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі Дніпровського міського центру соціальних служб Марина СЕРДЮК.

Тренінг організовано з метою ознайомлення викладачів з поняттями ментального здоров’я, його складовими частинами, факторами, що впливають на ментальне здоров’я, та для надання пропозиції учасникам напрацювати власні шляхи та способи, як попіклуватися про своє ментальне здоров’я.

Під час заходу учасники послухали рекомендації експертів та долучились до виконання вправ, які дозволяють підтримувати ментальне здоров’я в необхідному стані.

 

 


83