Спеціалізація поліцейських служби освітньої безпеки в ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ стартувала спеціалізація для працівників поліції, які нестимуть службу у закладах освіти.

Участь у навчанні беруть 74 поліцейських, серед яких представники ГУНП в Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Черкаській областях, а також патрульні поліцейські Дніпропетровщини. До навчання залучено 26 досвідчених науково-педагогічних працівників кафедр університету.

Під час інструктажу з поліцейськими зустрілись представники Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та керівництво університету. Перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА звернувся до слухачів та акцентував увагу на тому, що поліцейський служби освітньої безпеки – це фахівець, який відповідає за безпеку закладу взагалі та кожного учня окремо. Отже це має бути підготовлений та кваліфікований працівник поліції, готовий щомиті прийти на допомогу – особливо це актуально в умовах воєнного часу.

Поліцейські вивчатимуть теорію та проходитимуть практичні відпрацювання отриманих знань. Для проведення практичних занять спільно з відділами освітньої безпеки ГУНП в Дніпропетровській області та управління патрульної поліції в Дніпропетровській області будуть залучені до проведення бінарних занять практичні офіцери освітньої безпеки, психологи та відповідні фахівці обласного департаменту освіти.

 

 


79