ДДУВС отримав інтерактивне обладнання від європейських партнерів

Новини університету

Представники Консультативної місії Європейського Союзу передали Дніпровському державному університету внутрішніх справ інтерактивне обладнання для організації освітнього процесу.

Консультативною місією Євросоюзу для потреб ДДУВС було передано в користування систему для відеоконференцій, проведення онлайн-занять та систему супутникового зв’язку. За словами технічних фахівців місії, у ДДУВС буде працювати система getsessions, що дозволятиме впорядкувати роботу психологів, та uQualio – програмне забезпечення, яке доповнить існуючі системи з управління навчанням шляхом впровадження підходу microlearning. Це дозволить швидко створювати короткі навчальні курси.

З представниками КМЄС зустрівся ректор Олександр МОРГУНОВ. Він подякував за допомогу університету в розвитку освітнього процесу та висловив упевненість у подальшій масштабній роботі.

Радник з питань кримінальних розслідувань організованої злочинності КМЄС Крістофер ЕЛЛІОТ зазначив, що КМЄС в Україні підтверджено новий мандат. Відповідно до нього планується розширення діяльності в рамках розбудови розбудова первинної психологічної підтримки за допомогою програмного забезпечення, стратегічноі консультації з питань реформування сектору цивільної безпеки тощо.

 

 


94