Наполегливість дає результати: ще один учень автошколи ДДУВС отримав посвідчення водія

Новини університету

Артем ГУМЕН пройшов навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю Дніпровського державного університету внутрішніх справ та отримав водійське посвідчення категорії В.

Артем має інвалідність із дитинства, тож придбати автівку для вільного пересування мріяв вже давно. Раніше хлопець не мав досвіду водіння та пересувався двоколісним транспортом, але, не вагаючись, зателефонував за вказаним номером, коли побачив інформацію щодо діяльності «Автошколи для осіб з інвалідністю» на базі ДДУВС у соціальних мережах університету. Головною мотивацією стала потенціальна можливість стати більш мобільним у місті, почуватися впевнено.

Артем обрав режимі онлайн для опанування теорії та поділився враженнями щодо такого формату: запевнив, що теорію викладають вправно та цікаво, проблем з вивченням або складанням теоретичного іспиту не було.

Опановував практичні навички на спеціальному авто з ручним керуванням за зручним та гнучким графіком, має добрі враження від поїздок та досвіду інструкторів.

Сьогодні фах Артема щільно пов’язаний з комп’ютерами, але, запевнив власник водійського посвідчення, відсьогодні перелік його технічних навичок офіційно поповнився – навичками керування автівкою з автоматичною коробкою.

«Автошкола для осіб з інвалідністю» – проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Автошкола для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС запрошує на навчання на авто з ручним керуванням (категорії В та С1).

Документи для реєстрації можна подати онлайн.

Довідки за телефоном: +380 67 636 97 40.

Адреса: м. Дніпро, просп. Науки, 26.

 

 


31