Безпека поліцейського під час зупинки транспортного засобу: факультатив у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ для слухачів відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації проведено факультативне заняття з представниками патрульної поліції.

Безпека поліцейських під час проведення зупинки транспортного засобу – один із ключових пунктів, на якому акцентують увагу під час навчання курсантів та підвищення кваліфікації діючих правоохоронців у ДДУВС.

З метою поглиблення знань слухачів відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації в закладі вищої освіти проведено факультативне заняття щодо дій поліцейських під час зупинки транспортного засобу. Заняття проводили інспектори роти ТОР Євген КОЗУНЕНКО та Олег ПАСЕНЧУК.

Разом зі слухачами під час заняття вони розглянули основні дії поліцейських в найбільш поширених ситуаціях під час зупинки правопорушників, що перебувають в автотранспорті. Розглянуто правові підстави цих дій, заходи безпеки під час роботи з правопорушниками на транспорті тощо. Особливу увагу акцентовано на безпеці правоохоронців та громадян.

 

 


45