«Державно-громадське партнерство в процесі формування та реалізації публічної політики»: круглий стіл у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшов ІV Всеукраїнський круглий стіл «Державно-громадське партнерство в процесі формування та реалізації публічної політики».

Захід започаткований кафедрою управління та адміністрування ННІ права та інноваційної освіти до Дня державної служби України з метою створення професійного майданчика для обговорення актуальних проблем публічного управління та адміністрування.

Участь у круглому столі взяли представники органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів Дніпропетровської, Запорізької, Хмельницької, Київської областей та міста Києва, закладів вищої освіти, недержавних організацій з різних куточків України.

Захід відкрив проректор ДДУВС, доктор юридичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, полковник поліції Олександр ЮНІН, який привітав учасників заходу від імені керівництва університету. Він зазначив, що круглий стіл є продовженням циклу науково-практичних заходів, спрямованих на напрацювання нових ідей задля розвитку країни в такий складний період.

Під час дискусій обговорено питання: ефективної організації структури в об’єднаних територіальних громадах, методи й інструменти управління ними спрямовані на розв’язання актуальних проблем їх розвитку; волонтерські, соціальні, культурно-освітні, спортивні та інші проєкти, спрямовані на формування активної громадянської позиції; альтернативні шляхи забезпечення конструктивної громадянської активності у місцевих самоврядних і політичних процесах, протидія руйнівним процесам та розхитуванню нестійких самоврядних і соціальних конструкцій; управління територіями в умовах економічної та політичної невизначеності.

 

 


62