Інструктаж щодо проходження практики для курсантів ДДУВС

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшов інструктаж для курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

Серед учасників інструктивної наради були присутні: проректор ДДУВС доктор юридичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, полковник поліції Олександр ЮНІН, декан факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України підполковник поліції Владислав ЛАЗАРЄВ, заступник декана полковник поліції Сергій ОБШАЛОВ, завідувач кафедри кримінального процесу Дмитро САНАКОЄВ та керівники навчальної практики від закладу.

Участь у проведенні інструктажу також взяли практичні працівники підрозділів Національної поліції: заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Інна ВЛАСОВА та начальник 8-го відділу управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України майор поліції Данило ПРИХОДЬКО.

Курсанти проходитимуть практику в різних регіонах України безпосередньо у слідчих підрозділах та управліннях стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Під час наради практики акцентували увагу на обов’язковому дотриманні принципів дисципліни та законності, набутті практичних навичок та на безпековій складовій, враховуючи умови воєнного стану.

Уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Руслан ЛУПИР нагадав про неухильне дотримання курсантами антикорупційного законодавства.

Завідувач відділення психологічного забезпечення закладу освіти Сергій ВИШНЕВСЬКИЙ зауважив про гігієну психічного стану під час проходження практики.

Завідувач відділення моніторингу ДДУВС майор поліції Іван ПАВЛОВЦЕВ зосередився на дотриманні курсантами службової дисципліни, правил етичної поведінки поліцейського, заходів особистої безпеки під час проходження навчальної практики, а також на безумовному виконанні наказів МВС та ректора університету.

 

 


75